De Speldraak - 1000 Bommen en Granaten De Speldraak - 1000 Bommen en Granaten De Speldraak - 1000 Bommen en Granaten
De Speldraak - 1000 Bommen en Granaten De Speldraak - 1000 Bommen en Granaten De Speldraak - 1000 Bommen en Granaten
1000 bommen en granaten!
0 Review | Review toevoegen
1000 Bommen en Granaten! is een leuk dobbelspel in een piratenthema waarbij je zoveel mogelijk dezelfde symbolen probeert te werpen.

Standaard levertijd

1 à 3 werkdagen

€ 13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Aantal spelers: 2-5
Leeftijd: 8+
Speelduur:30'
Taal: Nederlands
Drakenzegel: Zilver 2


In 1000 Bommen en Granaten! probeer je met 8 dobbelstenen zoveel mogelijk gelijke symbolen te dobbelen. Je mag zo vaak opnieuw dobbelen als je wilt, maar schedels moet je opzij leggen. Gooi je een derde schedel, dan is je beurt direct voorbij en scoor je geen punten. Een piratenkaart geeft je mogelijkheden en beperkingen in je beurt aan.

Hoe meer gelijke symbolen je gooit, hoe meer punten je scoort. Daarbij ontvang je nog extra punten voor goud en diamanten. Scoren al je dobbelstenen, dan krijg je nog een extra bonus. Gooi je met je eerste worp 4 of meer schedels, dan bezorg je de andere spelers minpunten. Wie als eerste een bepaald aantal punten heeft bereikt, wint het spel.

Advies van De Speldraak:

1000 Bommen en Granaten is een spel waar de dobbelstenen helemaal centraal staan. Het is zeker geen tactisch spel en het neemt zichzelf niet al te serieus. In zijn genre doet het perfect wat het moet doen: spanning creëren en entertainen. Het is een echt push-your-luck spel waarbij je dikwijls denkt "Zou ik nog eens opnieuw gooien want misschien heb ik dan superveel punten", maar het laatste doodshoofd dat al je punten teniet doet ligt altijd op de loer.

Het is spel is zeer eenvoudig en is daarom ideaal om te spelen met mensen die wat minder into board games zijn. Het duurt ook niet lang dus je kan het perfect uithalen tijdens een aperitief op een feestje of tijdens een familiefeest. 1000 Bommen en Granaten! zal de sfeer er zeker inbrengen!

Zowel qua artwork of gameplay doet 1000 Bommen en Granaten niks vernieuwends maar wat het doet, doet het goed. Een leuke filler voor mensen die niet te veel willen nadenken tijdens een spel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies