De Speldraak - Boonanza De Speldraak - Boonanza
De Speldraak - Boonanza De Speldraak - Boonanza
Boonanza
0 Review | Review toevoegen
Bonen, bonen en nog eens bonen! In Boonanza handel je met de andere spelers over bonen die je daarna moet planten in je eigen bonenvelden.

Standaard levertijd

1 à 3 werkdagen

€ 11,45
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Aantal spelers: 3-5
Leeftijd: 10+
Speelduur: 45'
Taal: Nederlands
Drakenzegel: Zilver 1


"Hak, ik heb je!"

Bonen, bonen en nog eens bonen! In Boonanza handel je met de andere spelers over bonen die je daarna moet planten in je eigen bonenvelden. Hoe meer bonen van dezelfde soort je kan aanplanten, hoe meer munten dit oplevert. De speler met de meeste munten aan het einde van het spel wint.

Advies van De Speldraak:

Boonanza is een zeer licht spel dat nog net een categorie hoger kan ingeschat worden dan een typisch partyspel. De grappige tekeningen van de verschillende soorten bonen (zoals ogenbonen, chilibonen, ...) maken dat het spel een leuke look and feel heeft. Bijna tijdens iedere beurt wordt er onderhandeld, waardoor er een hoge spelerinteractie is. Dit houdt het spel vloeiend en maakt dat je ook kan deelnemen aan de beurten van de andere spelers. Hierdoor blijft het ook leuk als je het spel met veel spelers speelt, doordat je altijd moet uitkijken of je de bonen in je hand kan ruilen met de bonen van een andere speler. Een spelletje duurt gemiddeld 30-45 minuten, wat het ideaal maakt om boven te halen op familiefeesten of tijdens weekavonden. Bonenpret gegarandeerd!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.